50€+ tellimuste transport TASUTA

Tualettlaud ümara peegli ja tooliga.Valge.Tasuta kulleriga koju!

Algne hind oli: €149.00.Current price is: €99.90.

Elegantse välimusega toalettlaud suure peegli ja mahukate sahtlitega ning mugava tooliga.
Komplektis
Peegel
Neli mahukat sahtlit
Valge elegantne värv
Tool äärisega

  • Kogumõõtmed: 75 x 69 x 142 cm
  • Tualettlaud: 40 x 76 x 73 cm
  • Tool: 36x 28 x 45 cm
  • Maast sahtliteni 64,5 cm
    Maast lauaplaadini 75 cm
  • Materjal: Paulownia puit, MDF ja vaht

12 laos

Kategooria: Silt:
Kirjeldus

Tool on elegantne ja väga praktiline. See sobib ideaalselt tualettlaua alla, et mitte võtta ruumis kui seda ei kasutata.

Tualettlaual on dekoratiivsed sahtlid – ideaalne kosmeetika ja ehete hoidmiseks.  Tualettlaud sobib suurepäraselt jumestamiseks või soengu tegemiseks. See on ka suurepärane koht kirjade kirjutamiseks, raamatute lugemiseks või kodutööde tegemiseks. Palju võimalusi laua kasutamiseks.

Tualettlaual on mugav sahtel, kuhu  saab panna kõik vajalikud naiselikud vidinad. Peal on kaks väiksemat sahtrit, mida saab edukalt täita väikeste esemetega, mis kergesti kaovad, näiteks kõrvarõngad või muud ehted. See võimaldab paremini organiseerida  ja ei pea hiljem kadunud esemeid otsima.

Tualettlaua suureks eeliseks on elegantne suur peegel, mis võimaldab meil igapäevast meiki teha. Tähelepanuväärne on ka asjaolu, et peeglil on võimalus pöörata , mis annab meile võimaluse seada peegel meile sobiva nurga alla.

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kogemust meie saidil, sealhulgas isikupärastatud sisu ja reklaame Google’i kaudu. Klõpsates “Nõustun,” nõustute meie küpsiste kasutamisega. Saate valida “Keeldu” klõpsates.