50€+ tellimuste transport TASUTA

Tualettlaud valgustatud peegli ja tooliga.Tasuta kulleriga koju!

Algne hind oli: €169.00.Current price is: €129.00.

Üldkõrgus: 137,5 cm
Lauaplaadi paksus: 1,5 cm
Kõrgus lauaplaadini: 76,5 cm
Pikenduse kõrgus: 61 cm
Lauaplaadi laius: 80 cm
Töölaua sügavus: 40 cm
Tool: 44 x 35 x 29 cm
Pehmenduse paksus: 3,5 cm
USB-kaabli pikkus: 40 cm

12 laos

Kategooriad: ,
Kirjeldus

Valgustatud, liigutatav peegel – 3 tüüpi valgust
sisse ehitatud LED-riba ja puutetundlik
Neli mahukat sahtlit
Universaalne, valge värv
Stiilne, mugav tool
Stiilne disain
Tualettlaud sobib hästi ka professionaalsetesse ilusalongidesse ja juuksurisalongidesse

Esitleme teile iga moodsa naise unistust – valgustusega kosmeetika tualettlauda. See on erakordselt praktiline ja stiilne ning sobib  igasse  magamistuppa. Edaspidi on oma kosmeetika ja ehete korrashoidmine väga lihtne ja meeldiv.

Tualettlauale lisandub praktiline tool – üheskoos moodustavad need efektse ja stiilse komplekti. Kolmevärvilise taustvalgustusega ovaalne peegel võimaldab teil täpselt meiki kanda. Kogu kosmeetika, aksessuaarid ja ehted mahuvad avaratesse sahtlitesse.

Tualettlauaga on kaasas võluv, mugav ja praktiline 3,5 cm pehmendusega tool. Ekrust valmistatud ja polsterdatud sobib igasse interjööri ning lilleline muster on ülimalt naiselik lisand. Tervikut täiendavad painutatud stiilsed jalad, mis lisavad istumisele kergust.

Tualettlaual on 5 praktilist sahtlit, kuhu mahuvad nii väikesed esemed kui ka suuremad kosmeetika tooted. Töötasapinnale on paigutatud kaks sahtlit, mis on ühendatud praktilise riiuliga kogu tualettlaua pikkuses. Veel kaks suuremat sahtlit asuvad tualettlaua peal. Kõigil neil on mugavad käepidemed lillede kujul.

Nüüdsest ei valmista korra pidamine probleemi, iga meigitoode või ehe leiab oma koha!

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kogemust meie saidil, sealhulgas isikupärastatud sisu ja reklaame Google’i kaudu. Klõpsates “Nõustun,” nõustute meie küpsiste kasutamisega. Saate valida “Keeldu” klõpsates.